Friday, 16 November 2012

KRYOLAN SUPRACOLOR FOUNDATION 10G

4W – NATURAL (PINKISH) – AYU RAUDAH
NB – KUNING LANGSAT – ROZITA CHE WAN
FS45- SEDERHANA YELLOWISH

Supracolor ni favourite makeup artist Indonesia dan Malaysia. Tengoklah artist Indonesia punya makeup.. Perh! teramat cantik sangat!

Macam porcelain doll gitu. cantik kan?! i already told you!! hihi~

Supracolor ni macam Kryolan tv paint stick juga. Cuma lebih oily sikit jer.
Muka senang nak blend, senang nak sapu sebab licin.. Senang rata sebab senang sapu.. Flawless sebab senang rata..

Best cover sebab bila senang sapu, senang rata, tak payah sapu banyak kali sampai foundation pun hilang balik..

Nak muka macam plastik? Pakai je product nie. Muka nampak seakan lilin. Bila ambil gambar pun, muka akan jadi FLAWLESS!!! Lelebih lagi bila duduk jauh dari org, semua orang akan nampak bertapa uniknya muka seakan lilin tue.

Cubalah. tak rugi pun. 100% product asli dari Germany yang di import KHAS untuk anda





No comments:

Post a Comment